Darilni bon

10,00 

Darilo za žensko & darilo za moškega

Iščete posebno idejo za darilo? Podarite bon za storitve v kozmetičnem salonu, ki prav gotovo razveselijo upravičenko ali upravičenca. Popolno darilo za uporabo storitev v kozmetičnem salonu Spa Luna v Ljubljani. Obdarite nekoga iz svoje družine. Prav posebno darilo za moškega in enkratno, tudi romantično darilo za žensko.

V opombo v zaključnem delu naročila navedite ime in priimek osebe, ki prejme darilni bon.

Darilni bon Spa Luna – Vaš kozmetični salon v Ljubljani

Iščete posebno idejo za darilo? Podarite bon za storitve v kozmetičnem salonu, ki prav gotovo razveselijo upravičenko ali upravičenca.

Popolno darilo za uporabo storitev v kozmetičnem salonu Spa Luna v Ljubljani. Obdarite nekoga iz svoje družine.

Za partnerja ali partnerko, prijateljico ali prijatelja. Obdarujte s Spa Luna darilnim bonom, ki omogoča razvajanje in sprostitev v našem kozmetičnem salonu.

Naš darilni bon je idealna izbira za tiste, ki si želijo doživeti storitve nege in razvajanja. V Kozmetičnem salonu Spa Luna ponujamo širok izbor storitev, med katerimi bodo vaši najdražji lahko izbrali tisto, kar jim najbolj ustreza. Od kakovostne manikure in pedikure do profesionalnih depilacij. Od različnih masaž do nege obraza, pri nas bodo našli popolno kombinacijo za svoje individualne potrebe.

Darilni bon iz našega kozmetičnega salona je zagotovilo za prijetno in hkrati koristno izkušnjo. Vaši najbližji bodo veseli strokovnosti in kakovosti, ki jo ponujamo v Spa Luna. Naš izkušen in prijazen tim bo poskrbel, da se bodo počutili razvajane in sproščene. Presenetite svoje najdražje z darilom, ki prinaša le najboljše! Darilni bon za kozmetični salon Spa Luna je odlična izbira za vsako priložnost.

Razvajajte svoje ljubljene s popolnim darilom, ki združuje vrhunsko nego in sprostitev v Ljubljani.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Spa Luna

Spa Luna - Kozmetični salon - Dunajska cesta 111a, 1000 Ljubljana

Kozmetični salon v LjubljaniSpa Luna svoje storitve ponuja že od maja 2007. Skozi čas smo jih podrobno zasnovali, da ustrezajo vam, našim cenjenim strankam. Poleg storitev nudimo tudi izdelke, ki jih lahko kupite osebno v salonu ali v naši spletni trgovini.

View brand products

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.