Za moške

Kozmetični salon v Ljubljani (Bežigrad). Dunajska 111a, 1000 Ljubljana. Spa Luna, Maribel Mercina Wolf s.p.

Kozmetični salon za moške. Spa Luna je kozmetični salon, ki ponuja številne izdelke in storitve za nego in videz sodobnega moškega. V središču naše ponudbe so vrhunske storitve in izdelki, zasnovani posebej za nego moške kože. Ponujamo kombinacijo specializiranih tretmajev in visokokakovostnih izdelkov za moško nego.

Spoznajte naše izdelke in storitve, ki vključujejo masaže nog, hrbta in obraza, nego obraza in depilacije (npr. hrbet in ramena). Naša izbrana kolekcija izdelkov za moško nego omogoča, da ohranjate svež in negovan videz tudi doma. Naša ekipa je usposobljena za svetovanje in izbiro najprimernejših izdelkov glede na vaš tip kože in individualne zahteve.

Odkrijte popolno sinergijo razkošja in nege v našem kozmetičnem salonu, kjer združujemo strokovne storitve in izdelke najvišje kakovosti. Vaše dobro počutje in negovan videz sta naša prednostna naloga, zato nam zaupajte in doživite vrhunsko kozmetično izkušnjo, ki združuje najnovejše trende v negi telesa z usmerjenostjo v moško nego.

Opomba: Smo kozmetični salon, zato stranke vljudno naprošamo, da do naših storitev pristopajo z razumevanjem in upoštevanjem, da naše storitve sodijo na področje kozmetike in nege.

Prikaz rezultata