Za ženske

Kozmetični salon v Ljubljani (Bežigrad). Dunajska 111a, 1000 Ljubljana. Spa Luna, Maribel Mercina Wolf s.p.

Spa Luna – kozmetični salon kjer žensko lepoto ohranjamo in dopolnimo s strokovnimi storitvami v kombinaciji z izdelki najvišje kakovosti. Predani smo vašemu celostnemu dobro počutju, zato vam predstavljamo izjemno kombinacijo vrhunskih storitev in izdelkov za nego telesa, nego obraza, nego rok in nego nog. Izdelki in storitve z mislijo na sodobno in srečno žensko.

Nudimo vam tretmaje, ki sodijo na področje manikure in pedikure, masaže, pilingi, tretmaji za nego celotnega telesa, ki so prilagojeni ženskam potrebam. Hkrati vam ponujamo izbrano kolekcijo kozmetičnih izdelkov najvišje kakovosti, ki jih lahko uporabljate tudi doma. Tako poskrbimo za vašo nadaljnjo nego in poudarjanje vaše naravne lepote. Naša ekipa je tukaj za vas, da vam svetuje pri izbiri pravih izdelkov za vaš tip kože in individualne želje.

Odkrijte popolno harmonijo med dobrim počutjem, lepoto in nego v našem kozmetičnem salonu, kjer se osredotočamo na žensko lepoto. Vaša eleganca je naš navdih, zato nam zaupajte in doživite kozmetično izkušnjo, ki združuje najnovejše trende s posebno pozornostjo do ženske lepote.

Prikaz rezultata