Nega telesa

Kozmetični salon v Ljubljani (Bežigrad). Dunajska 111a, 1000 Ljubljana. Spa Luna, Maribel Mercina Wolf s.p.

Nega telesaKozmetični salon Spa Luna. Nega telesa s pomočjo najsodobnejših tehnik in izdelkov najvišje kakovosti. Naš cilj je vaše celostno dobro počutje, zato vam ponujamo ekskluzivno kombinacijo vrhunskih storitev in kakovostnih izdelkov za nego telesa. S poudarkom na najnovejših trendih, smo kozmetični salon, ki vam zagotavlja storitve in izdelke, ki bodo pripomogli k vaši sprostitvi in ohranjanju zdravja vaše kože.

Razvajajte svoje čute z našo paletno storitev, ki vključujejo masaže, pilinge in tretmaje za nego telesa. Hkrati pa vam predstavljamo izbrano kolekcijo visokokakovostnih izdelkov, ki jih lahko uporabljate tudi v udobju vašega doma. Naša ekipa je tukaj za vas, da vam svetuje pri izbiri pravih izdelkov za vaš tip kože in individualne potrebe.

Odkrijte popolno harmonijo med razkošjem in nego v našem kozmetičnem salonu. Vaše telo si zasluži najboljše, zato nam zaupajte in doživite vrhunsko kozmetično izkušnjo, ki združuje najnovejše trende v negi telesa s strokovnostjo našega izkušenega osebja.

Prikaz rezultata