Kriolipoliza z limfno drenažo - Kozmetični salon Spa Luna Ljubljana

Kriolipoliza

Kriolipoliza je postopek odstranjevanja odvečnih maščobnih celic. Nekateri pravijo, da je evolucijska rešitev za oblikovanje telesa!

Kriolipoliza z limfno drenažo

Limfna drenaža z dodano infra rdečo toploto

Kriolipoliza je postopek odstranjevanja odvečnih maščobnih celic. Nekateri postopek ocenjujejo kot revolucionarno rešitev za oblikovanje telesa!

Aparat za kriolipoliza vsebuje pet različnih tehnologij za doseganje najboljših rezultatov:

  • Kriolipoliza je postopek, s katerim dosežemo, da maščobne celice zamrznemo oz. jih podhladimo na točno določenem mestu. Ko so celice določen čas izpostavljene takšnemu stanju, maščobne celice odmrejo, razpadejo in se preko limfnega in krvnega obroka izločijo iz telesa.
  • Vakuum – v kozmetiki se uporablja že desetletja. Povečuje prekrvavitev in zmanjša celulit. Vakuum ustvari kožno gubo (posesa maščobno tkivo v samo sondo) in na tem mestu zamrzne maščobne celice.
  • Elektroforeza oz. elektroporacija je postopek, s katerim ločimo komponente v določeni zmesi. Je neke vrste električni tok, ki smiselno loči različno nabite molekule v električnem polju. Uporabimo lahko en način galvanskega toka in šest načinov faradičnega toka. Z različnimi načini lahko istočasno izvajamo hitro obnavljanje celic, pretok tekočin v telesu, intenzivno stimuliranje mišic, izboljševanje volumna krvnega obtoka, odvajanje notranjih odpadnih snovi iz telesa ter sproščanje izčrpanih mišic, s čimer negujemo limfni sistem.
  • Lipo Laser – žarki na točno določeni frekvenci – pomagajo pri razgradnji maščobnih celic ter ponovnem nastajanju kolagena, s katerim dosežemo bolj napeto in elastično kožo.
  • Biovibra pripomore k boljši prekrvavitvi in lažjemu izločanju maščobnih celic.

Na predel, kjer je odvečna maščoba, namestimo antifreezing membrano – gazo, preko tega pa aplikator, ki s pomočjo vakuuma ustvari kožno gubo, ob straneh pa se predel kože ohlaja. Kriolipolizo lahko izvajamo na predelih, kjer je dovolj lokalizirane maščobe. Trebuh, boki, stegna, zadnjica. Po Kriolipolizi naredimo še 40 minut limfne drenaže. Tretma kriolipolize je popolnoma neboleč. Med tretmajem se stranke sprostijo, nekatere tudi zaspijo. Tretma izvajamo 1 x tedensko. Na istem mestu lahko ponovimo tretma po treh tednih.

 

 90 min      80,00 €

Naše storitve

Kozmetični salon za nego telesa

Nega telesa

Se želite popolnoma sprostiti in nahraniti svoje telo? Izberite svoj tretman.

Kozmetični salon za nego obraza

Nega obraza

Za svežo, sijočo, zdravo in nahranjeno kožo. Spa Luna tretmani za nego obraza.

Kozmetični salon za nego rok in nog

Nega rok in nog

Urejene, negovane roke in noge so pomemben del urejenosti.

Kozmetični salon za depilacijo

Depilacije

Depilacija je odstranjevanje dlak. Nudimo veliko različnih postopkov in tehnik.

Kozmetični salon za piercing

Piercing

Piercing naredimo z nakitom, ki je shranjen v sterilni kaseti.

Kozmetični salon za moške

Za moške

Storitve za moške, ki dajo več na osebno nego.