Nega – XXL razvajanje

150 min      150,00 €

Pri negi presenečenja vas čaka popolno razvajanje. Nega se prične s površinskim čiščenjem kože, sledita piling in globinsko čiščenje; po vaši želji vam oblikujemo obrvi, pobarvamo trepalnice in obrvi ter odstranimo odvečne dlačice na obrazu. Sledi nanos seruma, temu pa ultrazvok. Maski in masaži obraza sledi 20-minutna masaža hrbta. Ker se za nego presenečenja spodobi 100 % razvajanje, imamo za vas med celotno nego pripravljeno presenečenje.


Kraljeva nega obraza

120 min      100,00 €

Pri kraljevi negi obraza se izvajajo površinsko čiščenje kože, piling in globinsko čiščenje; po vaši želji vam oblikujemo obrvi, pobarvamo trepalnice in obrvi ter odstranimo odvečne dlačice na obrazu. Sledijo nanos seruma, maske (specialna maska) ter masaža obraza. Ker se za kraljevo nego obraza spodobi razvajanje, imamo za vas pripravljeno presenečenje.


Nega obraza Spa Luna

90 min      66,00 €

Nega obraza Spa Luna zajema površinsko čiščenje, piling obraza, globinsko čiščenje, po želji vam uredimo in pobarvamo obrvi in trepalnice ter odstranimo odvečne dlačice. Sledi nanos seruma in maske ter masaža obraza.


Brezplačno svetovanje o negi

30 min      Brezplačno

Se zavedaš, da je skrivnost lepega videza prav v sijoči in negovani kože? Želiš izvedeti, kaj je primerno prav zate? Nič lažjega, naše strokovnjakinje ti bodo na preprost in razumljiv način razložile, kakšna je pravilna nega kože in na kaj moraš biti najbolj pozorna, da bo tvoja koža ostala mladostna in sijoča.


Osnovna nega – globinsko čiščenje

70 min      55,00 €

Glavni namen osnovne nege je temeljito čiščenje obraza. Izvaja se površinsko čiščenje, piling obraza, globinsko čiščenje (stiskanje na klasičen način), po želji vam uredimo obrvi, visoka frekvenca ter nanos seruma.


Kratka nega za sprostitev

45 min      45,00 €

Kratka nega je hitra in negovalna, primerna je za vse tipe kož, z njo si osvežimo obraz in mu povrnemo svežino. Nega obsega površinsko čiščenje, piling obraza, serum in masko, zaključimo s sproščujočo masažo obraza, vratu in dekolteja.


Mini nega – nega na hitro

30 min      35,00 €

Nega nam hitro osveži obraz. Izvaja se površinsko čiščenje, piling obraza, serum in masko.


Nega AquaPeel InnoFacial

60 min      85,00 €

Aquapeel InnoFacial je najmočnejši neagresiven tretma, ki omogoča intenzivno nego, globinsko čiščenje, hranjenje in zaščito kože na enem mestu. Postopek aktivno vpliva na različno kožno problematiko istočasno, vključno z aknami, drobnimi gubicami, dehidracijo, hiper-pigmentacijo, neenakomernim tenom in zamašenimi porami. Pri negi se izvede površinsko čiščenje, po želji vam oblikujemo obrvi. Nato sledi nega s tremi serumi, s katerimi izboljšamo čvrstost, elastičnost in hidratacijo kože.

 

CO2 Carboxy terapija

60 min      60,00 €

Terapija ogljikovega diokdida-CO2 ali karboksi-terapija, je čudežni plin, ki je bil razglašen za največji preboj v lepotni industriji od Botoxa dalje in je zdaj na voljo v estetskih klinikah pri obnavljanju telesa.

 

Keratinsko povečanje trepalnic

60 min      45,00 €

NOUVEAU LASHES – LVL Povečanje naravnih trepalnic

LVL povečanje naravnih trepalnic je neboleč, hiter tretma za povečanje in dvig naravnih trepalnic. Poleg privzdignjenega in naravnega izgleda oči pa s tem tretmajem trepalnice oskrbimo s keratinom, ki jih obnavlja od korena do konic.

Metoda je primerna tudi za stranke s tanjšimi trepalnicami, kot tudi za tiste, ki so pravkar odstranile umetne trepalnice.

Učinek vihanj trepalnic pa je viden kar 6-8 tednov!

Obvezen test pred posegom! Za določanje termina testiranja nas pokličite.


Oblikovanje obrvi + barvanje obrvi in trepalnic

30 min      22,00 €

 

Oblikovanje + barvanje obrvi

20 min      15,00 €

 

Barvanje obrvi ali trepalnic

15 min      10,00 €

 

Oblikovanje obrvi

15 min      10 €

 

Ličenje po negi obraza

30 min      10,00 €

Dnevno ličenje po končani negi obraza.

 

Ličenje

60 min      35,00 €

 

Brezplačno svetovanje o ličenju

30 min      Brezplačno

Te zanima ličenje in ne veš, kje in kako začeti? Naroči se na brezplačno svetovanje o uporabi make upa. Naše strokovnjakinje ti bodo zaupale skrivnosti, s pomočjo katerih boš izgledala kot iz škatlice.