Se želite popolnoma sprostiti in nahraniti svoje telo? Včasih pozabimo, da je koža na telesu prav tako delikatna kot koža na obrazu… Izberite svoj tretman.

Icoone® LASER 

Edina tehnologija za globinsko stimulacijo vezivnega tkiva, znano kot Multi Micro Alveolar Stimulation (MMAS), ki izboljšuje kožne nepravilnosti z vidnimi rezultati lahko že po prvem tretmaju.

Icoone® LASER je inovativna, neinvazivna tehnologija, ki zagotavlja učinkovite tretmaje telesa in hkrati nudi popolno sproščujočo izkušnjo. Kombinirani učinek mikrostimulacije z delovanjem 915 nm LASERJA prilagojenega za kozmetičarke in 650 nm LED vira svetlobe omogoča zagotavljanje specifičnih in osredotočenih tretmajev na maščobnih območjih, odpornih na dieto in vadbo, s hitrejšimi in dolgotrajnimi rezultati.

Najnovejša različica icoone® LASER deluje na trdovratne maščobne depoje nad koleni, na notranji strani stegen in rok, okrog trebuha in zadnjice.

Kaj zmore icoone?

S svojo obsežno kombinacijo 40-ih estetskih in rehabilitacijskih programov , icoone® izvaja ciljno usmerjene in učinkovite tretmaje obraza in telesa, ki ustrezajo potrebam žensk in moških vseh starosti. Poleg tega poleg danes zelo zahtevanega učinka – polepšanja, t.j. izboljšanje videza in stanja kože – kot bonus lahko okrepite imunski sistem in okrevate po boleznih.

Premor med postopki ni potreben, lahko jih izvajate vsak dan. Tako lahko pot do novega telesa traja le 7-14 dni.

Telo: Zmanjšanje videza pomarančne kože, izboljšanje kakovosti kože in silhuete, učvrstitev, toniranje in napenjanje. Zasnovan za delovanje na določenih maščobnih predelih, odpornih na dieto in vadbo.

Obraz: Zmanjša znake staranja, zmanjša zabuhlost, izboljša teksturo kože, zmanjša in zgladi gube, učvrsti in tonira kožo, ki bo videti vidno mlajša, pomlajena in revitalizirana.

50% hitrejši tretma?

Posebnost naprave Icoone® LASER je, da lahko deluje na obeh straneh telesa hkrati in je edina naprava na svetu, s katero je to mogoče. Kot da to nič posebnega, a postopek je veliko hitrejši, icoone® LASER pa je edina naprava na svetu, s katero je takšen trik mogoč.

To pomeni, da se terapija celega telesa lahko izvede v samo 20 min. To je enakovredno 40 minutam na drugih aparatih, ki operirajo z eno ročko.

Pri svojem delovanju uporabljamo 11 operativnih ročk od katerih so kar 4 ročke, ki se lahko uporabljajo v paru istočasno na telesu in 6 micro nastavkov s katerimi lahko dosežete manjša in bolj občutljiva področja.

Omogoča vpliv na vse vrste vezivnega tkiva (podkožje, maščobno, kostno tkivo, hrustančno tkivo, vezi, kite, kri in limfo), s pomočjo ALVEOLARNE masaže. Edinstvena metoda mehanskega delovanja omogoča zmanjšati celulit, pomladiti kožo, odstraniti otekline, zmanjšati podkožno maščobo, izboljšati elastičnost kože ter s tem sam dvig predela prsnega koša, ter zadnjice.

Zaradi Multi Mikro Alveolarne Stimulacije – MMAS, ki učinkovito vpliva na mikrovakuolno tkivo (vezivno tkivo, ki je sestavljeno iz 80% kolagena), maščobne celice in ekstracelularni matriks, gosto tkivo ni prizadeto, intenzivna izpostavljenost fibroblastom pa ponovno aktivira sintezo kolagena in elastina v koži.

MMAS icoone masažo lahko izvajamo vsak dan in na kateremkoli predelu telesa. Postopki so dovoljeni tudi med nosečnostjo, na predelih kjer so prisotni hematomi in druge žilne spremembe. Ter na obrazu pri kuperozni koži in rozaceji.

Masaža ne pomaga le pri sprostitvi, ampak tudi spodbuja naš imunski sistem. Vse to se zgodi kot posledica masaže, saj se sproščajo različne fiziološko aktivne snovi, ki sprožijo celo kaskado reakcij. Zniža se raven kortizola (stresnega hormona), vazopresina (hormona agresije) in citokinov (vnetnih molekul). Medtem se poveča raven limfocitov – celic, ki našemu telesu pomagajo v boju proti patogenih celicam.

Če se želite jeseni in pozimi izogniti kakšnem prehladu, pridite na ICOONE Laser.

Ker govorimo o limfni drenaži; maščobne celice, tako imenovani adipociti, rastejo in s tem stiskajo krvne žile ter motijo sam pretok limfe. Zaradi tega se pojavi oteklina, sama maščoba nase dobro veže vodo in jo zadržuje. Roboderm strojna masaža ICOONE pomaga “razbiti” vezano vodo iz maščobnih oblog in lajšati otekline.

Icoone lajša življenje tudi tistim, ki pogosto letijo z letali in trpijo zaradi edemov.

A to še ni vse: Icoone ne masira le mehansko – naprava ima dve vrsti laserskih žarkov. Eden od njih, DIODNI kozmetični laser, uničuje maščobne celice, katerih vsebina se odstrani v procesu vzporedne limfne drenaže. Ter drugi, LED laser, kateri tkivo segreva in s tem spodbuja sintezo kolagena ter hkrati omogoča laserju lažji dostop do maščobnih celic.

Če želite, da so vaše hlače bolj ohlapne – 30 minut ICOONE Laserja.

Kdor je hodil na fitnes ali se ukvarjal s športom, ve, da mišice po treningu bolijo zaradi kopičenja mlečne kisline v njih. K hitrejšemu izstopu iz tega stanja pomaga icoone masaža. Zahvaljujoč učinku limfne drenaže bo terapevt šel preko mišic in iz njih skupaj s tekočino odstranil mlečno kislino, ki povzroča nelagodje oz. boleče mišice po treningu.

Icoone deluje tudi v nasprotni smeri: po daljšem obdobju neaktivnosti masaža odlično izboljša sam tonus.

Icoone ni samo za zdravje, ampak tudi za lepoto. Drugi laser, ki ga ima ICOONE aparat, je LED. Spodbuja nastajanje kolagena, kar pomeni, da pomaga napeti kožo na rokah, notranji strani stegen, prsih in celo na obrazu.

Občutek neskončnega ugodja, ki stimulira vse strukture tkiva, vaše stranke ne bo pustil ravnudušne, tamveč jih bo zasvojil, tako kot je nas!

Anticelulitni tretma po Dr.Spiller-ju

60 min

Profesionalni in izjemno učinkovit tretma pri problematiki celulita, odvečne maščobe, oslabelosti vezivnega tkiva in zastajanja vode. Nega s katero dosežemo brezhibne, vitke noge in napeto, čvrsto zadnjico. Razgradnja maščobnih celic se intenzivno aktivira, odpravlja se zastajanje vode v tkivu, telo se razstruplja. Pospešuje presnovo.

Postopek nege.

Najprej naredimo piling, nato kožo očistimo s toplimi kompresami. Nadaljujemo z anticelulitno masažo ter nanesemo 2-fazni Body Slimming gel na kritične predele. Nanesemo Slimming gel, ki pospešuje cirkulacijo, kožo intenzivno ogreje in je namenjen za odpravljanje celulita, povijemo v folijo in pustimo delovati 20 min. Tretma zaključimo z anticelulitnim losjonom za telo.

Priporočljiva nega.

Za dosega najbolj intenzivnega in opaznega rezultata je potrebno sam postopek narediti kot intenzivno kuro. Poleg tretmajev v kozmetičnem salonu, dober rezultat spremlja redna nega na domu z izdelki Body Slimming gel in Body Slimming Lotion (uporabimo vsako jutro in večer) kozmetike Dr. Spiller.

Body wrapping po Dr.Spiller-ju + limfna drenaža

60 min

Nanesemo vam negovalni body slimming gel in body forming losjon ter povijemo s folijo. Za boljši učinek in vnos sestavin v kožo dodamo še limfno drenažo.

Body wrapping “na hitro” po Dr.Spiller-ju

 20 min

Body wrapping na hitro, je postopek ki se naredi v 20-ih minutah. Pridete v udobnih oblačilih. Nanesemo vam negovalni body slimming gel in body forming losjon ter povijemo s folijo, nato pa lahko odhitite na rekreacijo in s tem pospešite delovanje sestavin.

PAKET – 3 tedenska intenzivna kura po Dr. Spiller-ju

 40 min

Paket 3 tedenska intenzivna anticelulitna kura po Dr.Spiller-ju

Profesionalni in izjemno učinkovit tretma pri problematiki celulita, odvečne maščobe, oslabelosti vezivnega tkiva in zastajanja vode. Nega s katero dosežemo brezhibne, vitke noge in napeto, čvrsto zadnjico. Razgradnja maščobnih celic se intenzivno aktivira, odpravlja se zastajanje vode v tkivu, telo se razstruplja. Pospešuje presnovo.

Priporočljiva nega.

Za dosega najbolj intenzivnega in opaznega rezultata je potrebno sam postopek narediti kot intenzivno kuro. Poleg tretmajev v kozmetičnem salonu, dober rezultat spremlja redna nega na domu z izdelki Body Slimming gel in Body Slimming Lotion (uporabimo vsako jutro in večer) kozmetike Dr. Spiller.

Paket zajema:

 1. OBISK: Piling nog, anticelulitna masaža, Body Slimming Complex faza 1 in 2, Body Slimming gel in Body Forming losjon,  60 min
  .
 2. OBISK: Body Slimming gel in Body Forming losjon ter limfna drenaža, 30 min
 3. OBISK: Body Slimming gel in Body Forming losjon ter limfna drenaža, 30 min
 4. OBISK: Piling nog, anticelulitna masaža,  Body Slimming Complex faza 1 in 2, Body Slimming gel in Body Forming losjon,  30 min
 5. OBISK: Body Slimming gel in Body Forming losjon ter limfna drenaža, 60 min
 6. OBISK: Body Slimming gel in Body Forming losjon ter limfna drenaža, 30 min
Strojna Limfna drenaža 45´

45 min

Strojna limfna drenaža

Strojna limfna drenaža je postopek, ki telo očisti strupov, odpravlja zatekanje nog, zastajanje odvečne vode v telesu, občutek težkih nog, pomaga tudi pri odpravljanju celulita. Limfna drenaža deluje antistresno, izboljša naše počutje, odpravi zabuhlost, zmanjša videz pomarančne kože.

Zakaj limfna drenaža in kaj je limfni sistem?

Današnji način in tempo življenja povzročata telesu velike obremenitve. Način življenja, prehranjevanja, premalo gibanja, premalo pitja tekočine obremenjuje limfni sistem. Obremenjen je z odvečno tekočino, toksini; in ker zaužijemo premalo tekočine, to povzroča upočasnjeno delovanje limfnega sistema, zato se metabolizem upočasni, nastaja več odpadnih snovi, imamo pa manj energije. Limfni sistem je odgovoren za odnašanje odvečne vode, proteinov in nekoristnih snovi iz našega tkiva do krvnega sistema. Hkrati pa je limfni sistem odgovoren za vzdrževanje volumna krvi v obtoku.

Anticelulitna masaža nog

30 min

 

PAKET – prebudimo telo

60 min

Paket zajema:

 • 1. OBISK: body wrapping po Dr. Spiller-ju + limfna drenaža, 60 min
 • 2. OBISK: anticelulitna masaža, 30 min
 • 3. OBISK: anticelulitna masaža, 30 min
 • 4. OBISK: anticelulitna masaža, 30 min
 • 5. OBISK: nega telesa, razvajanja, 120 min
 
Kavitacija + limfna drenaža

90 min

Kavitacija – Nekirurška liposukcija

Priljubljen in varen postopek odstranjevanja odvečne telesne maščobe in celulita. Je neboleča, njen učinek je viden takoj in kar je najpomembneje – rezultati so dolgotrajni. Če razmišljate o tem, da je poletje pred vrati, vi pa imate nekaj maščobnih blazinic odveč in bi se jih radi v kratkem času in na varen način znebili, potem je kavitacija gotovo najboljša rešitev za vas. Pred samo terapijo pa vas bomo seznanili z vsem, kar morate vedeti o kavitaciji.

K vsaki stranki pristopamo individualno in se posvetimo njenemu problemu, saj bomo le na tak način resnično lahko dosegli določen cilj.

Nega telesa – Razvajanje

120 min

Z nego bomo razvajali celo telo. Najprej naredimo piling celega telesa, nanesemo oblogo, sledi masaža celega telesa.

Nega telesa

60 min

Pri negi telesa naredimo piling celega telesa, nato sledi nanos obloge.

Čiščenje hrbta

45 min

Pri čiščenju hrbta najprej izvedemo površinsko čiščenje, piling hrbta in nato ogrejemo kožo z vapozonom. Sledi globinsko čiščenje, visoka frekvenca in nanos

maske.

Obloga – maska telo

30 min

Piling celega telesa

30 min

Piling – Hrbet ali noge

20 min

Vacuslim 48 – Noge, trebuh, zadnjica

60 min

Vacuslim 48 – Noge, trebuh, zadnjica in roke

60 min

Vacuslim 48 – Noge, trebuh, zadnjica + limfna drenaža

60 min

Masaža 90′

90 min

90-minutna masaža zajema masažo celega telesa in obraza.

Masaža 60′

60 min

60-minutna masaža zajema masažo hrbta, nog in rok.

Masaža 45′

45 min

45-minutna masaža zajema masažo hrbta in nog.

Delna masaža

30 min

Masaža zajema masažo hrbta ali masažo nog ali masažo stopal.