Se želite popolnoma sprostiti in nahraniti svoje telo? Včasih pozabimo, da je koža na telesu prav tako delikatna kot koža na obrazu… Izberite svoj tretman.

Kriolipoliza z limfno drenažo

90 min     80,00 €

Limfna drenaža z dodano infra rdečo toploto

Kriolipoliza je postopek odstranjevanja odvečnih maščobnih celic. Nekateri postopek ocenjujejo kot revolucionarno rešitev za oblikovanje telesa!

Aparat za kriolipoliza vsebuje pet različnih tehnologij za doseganje najboljših rezultatov:

 • Kriolipoliza je postopek, s katerim dosežemo, da maščobne celice zamrznemo oz. jih podhladimo na točno določenem mestu. Ko so celice določen čas izpostavljene takšnemu stanju, maščobne celice odmrejo, razpadejo in se preko limfnega in krvnega obroka izločijo iz telesa.
 • Vakuum – v kozmetiki se uporablja že desetletja. Povečuje prekrvavitev in zmanjša celulit. Vakuum ustvari kožno gubo (posesa maščobno tkivo v samo sondo) in na tem mestu zamrzne maščobne celice.
 • Elektroforeza oz. elektroporacija je postopek, s katerim ločimo komponente v določeni zmesi. Je neke vrste električni tok, ki smiselno loči različno nabite molekule v električnem polju. Uporabimo lahko en način galvanskega toka in šest načinov faradičnega toka. Z različnimi načini lahko istočasno izvajamo hitro obnavljanje celic, pretok tekočin v telesu, intenzivno stimuliranje mišic, izboljševanje volumna krvnega obtoka, odvajanje notranjih odpadnih snovi iz telesa ter sproščanje izčrpanih mišic, s čimer negujemo limfni sistem.
 • Lipo Laser – žarki na točno določeni frekvenci – pomagajo pri razgradnji maščobnih celic ter ponovnem nastajanju kolagena, s katerim dosežemo bolj napeto in elastično kožo.
 • Biovibra pripomore k boljši prekrvavitvi in lažjemu izločanju maščobnih celic.

Na predel, kjer je odvečna maščoba, namestimo antifreezing membrano – gazo, preko tega pa aplikator, ki s pomočjo vakuuma ustvari kožno gubo, ob straneh pa se predel kože ohlaja. Kriolipolizo lahko izvajamo na predelih, kjer je dovolj lokalizirane maščobe. Trebuh, boki, stegna, zadnjica. Po Kriolipolizi naredimo še 40 minut limfne drenaže. Tretma kriolipolize je popolnoma neboleč. Med tretmajem se stranke sprostijo, nekatere tudi zaspijo. Tretma izvajamo 1 x tedensko. Na istem mestu lahko ponovimo tretma po treh tednih.

 

Anticelulitni tretma po Dr.Spiller-ju

60 min     50,00 €

Profesionalni in izjemno učinkovit tretma pri problematiki celulita, odvečne maščobe, oslabelosti vezivnega tkiva in zastajanja vode. Nega s katero dosežemo brezhibne, vitke noge in napeto, čvrsto zadnjico. Razgradnja maščobnih celic se intenzivno aktivira, odpravlja se zastajanje vode v tkivu, telo se razstruplja. Pospešuje presnovo.

Postopek nege.

Najprej naredimo piling, nato kožo očistimo s toplimi kompresami. Nadaljujemo z anticelulitno masažo ter nanesemo 2-fazni Body Slimming gel na kritične predele. Nanesemo Slimming gel, ki pospešuje cirkulacijo, kožo intenzivno ogreje in je namenjen za odpravljanje celulita, povijemo v folijo in pustimo delovati 20 min. Tretma zaključimo z anticelulitnim losjonom za telo.

Priporočljiva nega.

Za dosega najbolj intenzivnega in opaznega rezultata je potrebno sam postopek narediti kot intenzivno kuro. Poleg tretmajev v kozmetičnem salonu, dober rezultat spremlja redna nega na domu z izdelki Body Slimming gel in Body Slimming Lotion (uporabimo vsako jutro in večer) kozmetike Dr. Spiller.


Body wrapping po Dr.Spiller-ju + limfna drenaža

40 min     40,00 €

Nanesemo vam negovalni body slimming gel in body forming losjon ter povijemo s folijo. Za boljši učinek in vnos sestavin v kožo dodamo še limfno drenažo.


Body wrapping “na hitro” po Dr.Spiller-ju

20 min     20,00 €

Body wrapping na hitro, je postopek ki se naredi v 20-ih minutah. Pridete v udobnih oblačilih. Nanesemo vam negovalni body slimming gel in body forming losjon ter povijemo s folijo, nato pa lahko odhitite na rekreacijo in s tem pospešite delovanje sestavin.


PAKET – 3 tedenska intenzivna kura po Dr. Spiller-ju

 60 min     310,00 € 265,00 €

Paket 3 tedenska intenzivna anticelulitna kura po Dr.Spiller-ju

Profesionalni in izjemno učinkovit tretma pri problematiki celulita, odvečne maščobe, oslabelosti vezivnega tkiva in zastajanja vode. Nega s katero dosežemo brezhibne, vitke noge in napeto, čvrsto zadnjico. Razgradnja maščobnih celic se intenzivno aktivira, odpravlja se zastajanje vode v tkivu, telo se razstruplja. Pospešuje presnovo.

Priporočljiva nega.

Za dosega najbolj intenzivnega in opaznega rezultata je potrebno sam postopek narediti kot intenzivno kuro. Poleg tretmajev v kozmetičnem salonu, dober rezultat spremlja redna nega na domu z izdelki Body Slimming gel in Body Slimming Lotion (uporabimo vsako jutro in večer) kozmetike Dr. Spiller.

Paket zajema:

 1. OBISK: Piling nog, anticelulitna masaža, Body Slimming Complex faza 1 in 2, Body Slimming gel in Body Forming losjon,  60 min.
 2. OBISK: Body Slimming gel in Body Forming losjon ter limfna drenaža, 30 min.
 3. OBISK: Body Slimming gel in Body Forming losjon ter limfna drenaža, 30 min.
 4. OBISK: Piling nog, anticelulitna masaža,  Body Slimming Complex faza 1 in 2, Body Slimming gel in Body Forming losjon,  60 min.
 5. OBISK: Body Slimming gel in Body Forming losjon ter limfna drenaža, 30 min.
 6. OBISK: Body Slimming gel in Body Forming losjon ter limfna drenaža, 30 min.

+

GRATIS Dr. Spiller Body Formin Lotion za domačo uporabo.

Limfna drenaža – strojna 45´

45 min    30,00 €

Limfna drenaža z dodano infra rdečo toploto

Strojna limfna drenaža je postopek, ki telo očisti strupov, odpravlja zatekanje nog, zastajanje odvečne vode v telesu, občutek težkih nog, pomaga tudi pri odpravljanju celulita. Limfna drenaža deluje antistresno, izboljša naše počutje, odpravi zabuhlost, zmanjša videz pomarančne kože.

Zakaj limfna drenaža in kaj je limfni sistem?

Današnji način in tempo življenja povzročata telesu velike obremenitve. Način življenja, prehranjevanja, premalo gibanja, premalo pitja tekočine obremenjuje limfni sistem. Obremenjen je z odvečno tekočino, toksini; in ker zaužijemo premalo tekočine, to povzroča upočasnjeno delovanje limfnega sistema, zato se metabolizem upočasni, nastaja več odpadnih snovi, imamo pa manj energije. Limfni sistem je odgovoren za odnašanje odvečne vode, proteinov in nekoristnih snovi iz našega tkiva do krvnega sistema. Hkrati pa je limfni sistem odgovoren za vzdrževanje volumna krvi v obtoku.


Anticelulitna masaža nog

30 min     30,00 €


PAKET – prebudimo telo

 60 min     230,00 € 195,00 €

Paket zajema:

 • 1. OBISK: body wrapping po Dr. Spiller-ju + limfna drenaža, 60 min.
 • 2. OBISK: anticelulitna masaža, 30 min.
 • 3. OBISK: anticelulitna masaža, 30 min.
 • 4. OBISK: anticelulitna masaža, 30 min.
 • 5. OBISK: nega telesa, razvajanja, 120 min.

Kavitacija + limfna drenaža

90 min     85,00 €

Kavitacija – Nekirurška liposukcija

Priljubljen in varen postopek odstranjevanja odvečne telesne maščobe in celulita. Je neboleča, njen učinek je viden takoj in kar je najpomembneje – rezultati so dolgotrajni. Če razmišljate o tem, da je poletje pred vrati, vi pa imate nekaj maščobnih blazinic odveč in bi se jih radi v kratkem času in na varen način znebili, potem je kavitacija gotovo najboljša rešitev za vas. Pred samo terapijo pa vas bomo seznanili z vsem, kar morate vedeti o kavitaciji.

K vsaki stranki pristopamo individualno in se posvetimo njenemu problemu, saj bomo le na tak način resnično lahko dosegli določen cilj.


Nega telesa – Razvajanje

120 min      90,00 €

Z nego bomo razvajali celo telo. Najprej naredimo piling celega telesa, nanesemo oblogo, sledi masaža celega telesa.


Nega telesa

60 min      55,00 €

Pri negi telesa naredimo piling celega telesa, nato sledi nanos obloge.


Čiščenje hrbta

45 min      45,00 €

Pri čiščenju hrbta najprej izvedemo površinsko čiščenje, piling hrbta in nato ogrejemo kožo z vapozonom. Sledi globinsko čiščenje, visoka frekvenca in nanos

 maske.

Obloga – maska telo

30 min      35,00 €


Piling celega telesa

30 min      35,00 €


Piling – Hrbet ali noge

20 min      20,00 €


Vacuslim 48 – Roke

45 min      15,00 €


Vacuslim 48 je nova profesionalna metoda za preoblikovanje telesa in izgubo maščobe. Z aktivnimi sestavinami in vakuma dosežemo viden rezultat. V skupni kombinaciji topi maščobo, zmanjša obseg, zmanjša izgled pomarančne kože, učvrsti kožo,…
Po uporabi Vacuslim 48 je izredno dober občutek lahkotnosti, saj deluje na principu presoterapije in savne, ki odstrani odvečno vodo, ki jo telo zadržuje.
Za najboljše rezultate priporočamo Vacuslim 48 vsak drugi dan 6 do 12 obiskov.

Vacuslim 48 pa je pripravil tudi preparate za nego doma, saj s tem še dodatno aktiviramo in vzdržujemo naše telo.

Vacuslim 48 – Celo telo

60 min      40,00 €


Vacuslim 48 – Noge, trebuh, zadnjica

60 min      30,00 €


Vacuslim 48 – Noge, trebuh, zadnjica in roke

60 min      40,00 €


Vacuslim 48 – Noge, trebuh, zadnjica + limfna drenaža

60 min      45,00 €


Masaža 90′

90 min      60,00 €

90-minutna masaža zajema masažo celega telesa in obraza.


Masaža 60′

60 min      45,00 €

60-minutna masaža zajema masažo hrbta, nog in rok.


Masaža 45′

45 min      35,00 €

45-minutna masaža zajema masažo hrbta in nog.


Delna masaža

30 min      25,00 €

Masaža zajema masažo hrbta ali masažo nog ali masažo stopal.


Indijska masaža glave

45 min      38,00 €

Indijska masaža glave je zelo učinkovita metoda sproščanja glave, misli in napetosti v zgornjem delu hrbtenice. S pritiski na akupresurne točke lahko hitro zmanjšamo mišične napetosti in blokade, povečamo prekrvavitev in sprostimo misli. Masaža je priporočljiva predvsem za tiste, ki imajo težave z glavoboli, migrenami, napetostjo v vratu, glavi, očeh in obrazu, tesnobo, nespečnostjo, utrujenostjo. Izboljšamo tudi prekrvavitev lasišča, pomaga proti izpadanju las.


Refleksna masaža stopal

50 min      38,00 €


Zakaj na refleksno masažo stopal?

Ker učinkovito blaži posledice stresa in spodbudi samozdravljenje telesa. Uspešno lajša bolečine in mnoge druge težave brez uporabe zdravil. To je zelo pomembno, saj sodobna medicina zdravi simptome bolezni, ne ukvarja pa se pa s preprečevanjem le-teh. Zato je masaža stopal odlično dopolnilo zdravniškim terapijam, saj pri lažjih obolenjih bistveno pospeši okrevanje.


Ste vedeli, da je dejansko 7200 živčnih končičev na enem stopalu?

Odpiranje telesnega pretoka energije s pomočjo refleksologije omogoča telesu, da samo začne zdravilni proces. Refleksologija je zelo dober način za uravnavanje hormonskega delovanja.
Stimulacija refleksnih točk na stopalu pomaga tudi preprečiti nastanek bolezni, pomirja živce, krepi imunski sistem in spodbudi delovanje organov. Vsak organ je namreč prek živcev povezan z določeno refleksno točko na stopalu. Težave lahko izginejo že zgolj s pritiskom na pravo mesto.
Zato sodi refleksna masaža stopal med najbolj učinkovite metode naravnega zdravilstva. Seveda ne more nadomestiti medicine; pregleda pri zdravniku in zdravil. Lahko pa jo izvrstno dopolnjuje.