Maska za obraz s kisikom

25,41  z DDV

50 ml – maska za obraz s kisikom je pomirjujoča maska za obnovo za vsak tip kože, preprečuje iritacije. Dr. Spiller – Oxygen vital cream mask

Šifra: 4033777002041 Kategoriji: ,

Kremna maska za obraz, ki deluje pomirjajoče, obnavlja obremenjeno kožo zaradi negativnih vplivov iz okolja. Najpomembnejši aktivni sestavini sta nosilec kisika in camify cmpoud. Nosilec kisika poveča vsebnost kisika v kožnih celicah, koža poživi in ji zagotovi aktivno delovanje in intenzivnejša sposobnost sprejemanja nadaljnjih učinkovin. Calmify compoud je kombinacija sestavin za pomiritev s trojnim delovanjem, omili se razdražena koža, omega -3 maščobne kisline okrepijo zaščitno bariero, deluje proti predčasnem staranju kože zaradi vpliva prostih radikalov. Vsebuje še Ginko Biloba izvleček, Bisabolol, Jojobino olje, Vit. E, olje sončničnih semen.

Uporaba: Kremno masko lahko nanesete 1x do 2x na teden. Na očiščeno kožo izdatno nanesete na obraz, vrat in dekolte, ter pustite delovati 10 do 20 minut. potem z vlažno kompreso odstranite. Zatem tonificirajte kožo in nanesite Oxygen Vital fluid in izbrano kremo.

Dodatne informacije

Količina

50 ml