Razmišljate o piercingu v nosu ali ušesu?

Podjetje Blomdahl razvija metode in nakit za piercing ušes, nosu in popka že od leta 1985. Njihova naloga je , da razvijajo tako varen nakit in metode piercinga, da ne poškodujejo kože in ne škodi zdravju. Razvili so metodo na osnovi tehnike imenovane »aseptične tehnike«pod nadzorom zdravstvene industrije. To pomeni da so proizvodi in metode varni z namenom preprečiti širjenje okužb pri piercingu. Pri tem želimo preprečiti širjenje bakterijskih (MRSA) in virusnih okužb (hepatitis B).

Pri samem postopku je pomembno zavarovati se pred infekcijami. Vsi uporabljeni pripomočki morajo biti sterilni. Najprej temeljito očistimo mesto prebadanja in ga označimo. Piercing naredimo z nakitom, ki je shranjen v sterilni kaseti. Deli nakita in nastavka na instrumentu, ki pridejo v stik s kožo, so sterilni in ne pridejo v stik z drugimi osebami.

Ali boli?

Ne? Da? Malo?

Vsak se odzove drugače. Lahko malo peče ali je občutek kot pik komarja,… Mesto je lahko po prebadanju rahlo boleče, občutljivo in toplo, a hitro mine. Sam postopek je zelo hiter in varen. Imamo istočasnega prebadanja ušes za naše otroke. Nega po prebadanju je dvakrat dnevno čiščenje z milom in vodo ali pa v ta namen uporabite Blomdahlove robčke za nego. Ko preteče določen čas, lahko odstranimo prvoten nakit in nosimo nakit po želji. Vendar je potrebno opozorilo, da včasih traja celo leto preden se piercing popolnoma zaceli. Koža je okoli še vedno tanka in občutljiva, zato previdno ko menjavate nakit.

V sodelovanju z dermatologi je Blomdahl razvil nakit, je dokazano prijazen do vaše kože in zdravja.

Alergije? Ne hvala!

1 ušesna luknja

 15 min
Ušesna mečica

2 ušesni luknji

 15 min
Ušesna mečica