Če ste prejeli poškodovan paket, je pomembno, da paket nemudoma fotografirate, paket pa zaradi poškodbe lahko tudi zavrnete. Če poškodba paketa ne vpliva na izdelek, lahko paket prevzamete. Če ste prejeli napačen izdelek ali izdelek, ki se je poškodoval med prevozom, nas o tem obvestite v roku 48 ur od trenutka dostave.

Postopek reklamacije

  • na e-poštni naslov reklamacije@salon-luna.com posredujete fotografijo (ali več fotografij) poškodbe paketa
  • na fotografiji mora biti vidna tudi nalepka ter celotno mesto poškodbe

Odstop od nakupa

Odstop od nakupa je možen v 14 dneh od dostave. Kupec lahko, seveda pod predhodno izpolnjenimi pogoji, zahteva zamenjavo artikla ali vračilo kupnine.

Artikel, ki je predmet pogodbe oz. ga kupec želi zavrniti, zamenjati ali artikel, za katerega zahteva vračilo kupnine, mora biti vrnjen v paketu, nepoškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži ob priložitvi vseh nastavkov, dodatkov in delov, ki sodijo v paket. V nasprotnem primeru bo reklamacijski zahtevek zavrnjen ali zgolj delno zaključen.

O nameri odstopa od nakupa nas pisno obvestite v roku 14 dni od dne dostave, pri čemer rok prične teči s tenutkom prevzema. Pisno obvestilo oz. namero o odstopu od nakupa pošljite na e-poštni naslov reklamacije@salon-luna.com.

Če kupec vrača izdelek, mora poleg izdelka v paket priložiti še prejet račun ter izpolnjen obrazec za vračila.

Preden paket odpošljete, se prepričajte o tem kdo je izdelek poslal vam in komu ga želite poslati vi. Zavedamo se, da gre za navidez nenavaden nasvet, vendar v primeru, da nam dostavite izdelek, ki ni del naše ponudbe, reklamacije ne moremo obravnavati. V izogib nepotrebnim stroškom pa takšnega paketa tudi ne bomo vračali oz. ga boste morali osebno prevzeti na sedežu podjetja v roku 3 delovnih dni. Po treh dneh bo takšen artikel zavržen (op. smeti, deponija).

Naslov za vračila: Spa Luna Maribel Mercina Wolf s.p., Dunajska c. 111A, 1000 Ljubljana

Svetujemo vam, da paket pošljete priporočeno, saj tako prejmete tudi potrdilo. Pošiljatelj krije strošek pošiljanja. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Postopek reklamacije bo sprožen takoj, ko reklamacijo oz. paket prejmemo. Ko je zahtevano vračilo kupnine in so vsi zakonski pogoji za to izpolnjeni, je vračilo izvedeno v roku 8 delovnih dni.

Seznam artiklov za katere odstop od nakupa ni mogoč oz. je smiselno omejen: Mazila, kreme, pene, čistila, paste, losjoni, spraji, pilingi, emulzije …

Izdelke iz navedenih kategorij je mogoče vrniti le v primeru, če zaščita embalaže ni bila odstranjena oz. izdelek še ni bil odprt, folija ni bila predrta in izdelek v nobeni obliki ni bil uporabljen. Embalaža, ki je lepljena z lepilnim trakom ali neustrezno zapirana nazaj z drugo tehnično rešitvijo, se šteje kot odprta embalaža.

K reklamacijam pristopamo vestno in korektno, v želji ohraniti čudovit odnos s kupcem. Reklamacije lahko ustrezno rešimo samo v primeru če oz. ko so izpolnjeni vsi zakonski in objektivni pogoji.

Menjava izdelkov v garanciji

Ta hip tovrstnih izdelkov nimamo v ponudbi. Če oz. ko bo v ponudbi izdelek, ki ima veljavno garancijsko dobo, velja veljavna zakonodaja.

Garancija ne velja v naslednjih primerih:

  • fizične poškodbe zaradi nepravilne uporabe
  • obrabe zaradi uporabe
  • napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne in malomarne uporabe artikla