Icoone LASER v Spa Luna 

79
icoone laser nega telesa kozmeticni salon v ljubljani spa luna - Spa Luna - Kozmetični salon v ljubljani - Dunajska c. 111A, 1000 Ljubljana

Se želite popolnoma sprostiti in nahraniti svoje telo? Včasih pozabimo, da je koža na telesu prav tako delikatna kot koža na obrazu… Izberite svoj tretman.

Icoone® LASER 

Edina tehnologija za globinsko stimulacijo vezivnega tkiva, znano kot Multi Micro Alveolar Stimulation (MMAS), ki izboljšuje kožne nepravilnosti z vidnimi rezultati lahko že po prvem tretmaju.

Gre za inovativno, neinvazivna tehnologijo, ki zagotavlja učinkovite tretmaje telesa in hkrati nudi popolno sproščujočo izkušnjo. Kombinirani učinek mikrostimulacije z delovanjem 915 nm laserja in 650 nm LED vira svetlobe omogoča zagotavljanje specifičnih in osredotočenih tretmajev na maščobnih območjih, odpornih na dieto in vadbo, s hitrejšimi in dolgotrajnimi rezultati.

Najnovejša različica Icoone® deluje na trdovratne maščobne depoje nad koleni, na notranji strani stegen in rok, okrog trebuha in zadnjice.

Kaj zmore (Icoone®) Icoone LASER?

S svojo obsežno kombinacijo 40-ih estetskih in rehabilitacijskih programov, Icoone® laser izvaja ciljno usmerjene in učinkovite tretmaje obraza in telesa, ki ustrezajo potrebam žensk in moških vseh starosti. Poleg tega poleg danes zelo zahtevanega učinka – polepšanja, t.j. izboljšanje videza in stanja kože – kot bonus lahko okrepite imunski sistem in okrevate po boleznih.

Premor med postopki ni potreben, lahko jih izvajate vsak dan. Tako lahko pot do novega telesa traja le 7-14 dni.

Telo: Zmanjšanje videza pomarančne kože, izboljšanje kakovosti kože in silhuete, učvrstitev, toniranje in napenjanje. Zasnovan za delovanje na določenih maščobnih predelih, odpornih na dieto in vadbo.

icoone laser 1 - Spa Luna - Kozmetični salon v ljubljani - Dunajska c. 111A, 1000 Ljubljana
Icoone® LASER 

Obraz: Zmanjša znake staranja, zmanjša zabuhlost, izboljša teksturo kože, zmanjša in zgladi gube, učvrsti in tonira kožo, ki bo videti vidno mlajša, pomlajena in revitalizirana.

50% hitrejši tretma.

Posebnost naprave je, da lahko deluje na obeh straneh telesa hkrati in je edina naprava na svetu, s katero je to mogoče. Na videz nepomemben podatek, a postopek je veliko hitrejši. Icoone laser je edina naprava na svetu, ki salonom omogoča takšen pristop in postopke.

Terapija celega telesa se lahko izvede v zgolj 20 min. To je enakovredno 40 minutnim tretmajem z drugimi aparati.

Pri svojem delovanju uporabljamo 11 operativnih ročk od katerih so kar 4 ročke, ki se lahko uporabljajo v paru istočasno na telesu in 6 micro nastavkov s katerimi lahko dosežete manjša in bolj občutljiva področja.

icoone laser kozmeticni salon 2 - Spa Luna - Kozmetični salon v ljubljani - Dunajska c. 111A, 1000 Ljubljana
Icoone® LASER 

Icoone laser omogoča vpliv na vse vrste vezivnega tkiva (podkožje, maščobno, kostno tkivo, hrustančno tkivo, vezi, kite, kri in limfo), s pomočjo ALVEOLARNE masaže. Edinstvena metoda mehanskega delovanja omogoča zmanjšati celulit, pomladiti kožo, odstraniti otekline, zmanjšati podkožno maščobo, izboljšati elastičnost kože ter s tem sam dvig predela prsnega koša, ter zadnjice.

Zaradi Multi Mikro Alveolarne Stimulacije – MMAS, ki učinkovito vpliva na mikrovakuolno tkivo (vezivno tkivo, ki je sestavljeno iz 80% kolagena), maščobne celice in ekstracelularni matriks, gosto tkivo ni prizadeto, intenzivna izpostavljenost fibroblastom pa ponovno aktivira sintezo kolagena in elastina v koži.

MMAS Icoone masažo lahko izvajamo vsak dan in na kateremkoli predelu telesa. Postopki so dovoljeni tudi med nosečnostjo, na predelih kjer so prisotni hematomi in druge žilne spremembe. Ter na obrazu pri kuperozni koži in rozaceji.

Masaža ne pomaga le pri sprostitvi, ampak tudi spodbuja naš imunski sistem. Vse to se zgodi kot posledica masaže, saj se sproščajo različne fiziološko aktivne snovi, ki sprožijo celo kaskado reakcij. Zniža se raven kortizola (stresnega hormona), vazopresina (hormona agresije) in citokinov (vnetnih molekul). Medtem se poveča raven limfocitov – celic, ki našemu telesu pomagajo v boju proti patogenih celicam.

Če se želite jeseni in pozimi izogniti kakšnem prehladu, pridite na ICOONE Laser.

Ker govorimo o limfni drenaži; maščobne celice, tako imenovani adipociti, rastejo in s tem stiskajo krvne žile ter motijo sam pretok limfe. Zaradi tega se pojavi oteklina, sama maščoba nase dobro veže vodo in jo zadržuje. Roboderm strojna masaža ICOONE pomaga “razbiti” vezano vodo iz maščobnih oblog in lajšati otekline.

Icoone lajša življenje tudi tistim, ki pogosto letijo z letali in trpijo zaradi edemov.

Icoone ne masira le mehansko – naprava ima dve vrsti laserskih žarkov. Eden od njih, DIODNI kozmetični laser, uničuje maščobne celice, katerih vsebina se odstrani v procesu vzporedne limfne drenaže. Ter drugi, LED laser, ki tkivo segreva in s tem spodbuja sintezo kolagena ter hkrati omogoča laserju lažji dostop do maščobnih celic.

Če želite, da so vaše hlače bolj ohlapne – 30 minut ICOONE Laserja.

Kdor je hodil na fitnes ali se ukvarjal s športom ve, da mišice po treningu bolijo zaradi kopičenja mlečne kisline v njih. K hitrejšemu izstopu iz tega stanja pomaga Icoone masaža. Zahvaljujoč učinku limfne drenaže bo terapevt šel preko mišic in iz njih skupaj s tekočino odstranil mlečno kislino, ki povzroča nelagodje oz. boleče mišice po treningu.

Icoone deluje tudi v nasprotni smeri: po daljšem obdobju neaktivnosti masaža odlično izboljša sam tonus.

Icoone ni samo za zdravje, ampak tudi za lepoto. Drugi laser, ki ga ima ICOONE aparat, je LED. Spodbuja nastajanje kolagena, kar pomeni, da pomaga napeti kožo na rokah, notranji strani stegen, prsih in celo na obrazu.

Občutek neskončnega ugodja, ki stimulira vse strukture tkiva, vaše stranke ne bo pustil ravnudušne, tamveč jih bo zasvojil, tako kot je nas!

Icoone® LASER v Spa Luna 

Komentar

Dodaj odgovor