Pirsing v nosu ali ušesu (piercing)

180
Pirsing - Piercing

Razmišljate o piercingu? Pirsing v nosu ali pirsing v ušesu? Medincinski pirsing Blomdahl je prava odočitev, žal pa pirsinga v nosu ne izvajamo.

Poseben poudarek, da v našem salonu pirsinga v nosu ne izvajamo. Izvajamo prebadanje ušesnih mečic.

Podjetje Blomdahl razvija metode in nakit za pirsing v nosu, pirsing v ušesu ali pirsing v popku že vse od leta 1985. Njihova misija je razvijati za zdravje varen nakit in metode pirsinga.

Razvili so metodo na osnovi tehnike imenovana »aseptična tehnika« pod nadzorom zdravstvene industrije. To pomeni da so izdelki in metode pirsinga varne. Cilj je preprečiti nevarnost okužb pri piercingu. Okužbe, ki se lahko zgodijo ob neustrezni izvedbi pirsinga so; bakterijska okužba (npr. MRSA) in virusna okužba (npr. hepatitis B).

Pri samem postopku je pomembna tudi zaščita pred infekcijami. Vsi uporabljeni pripomočki morajo biti sterilni. Blomdahl pirsing se izvaja z uporabo sterlnih pripomočkov in sterilnega nakita.

Kako se izvede pirsing (piercing)?

pirsing v usesu pirsingv ljubljani - Spa Luna - Kozmetični salon v ljubljani - Dunajska c. 111A, 1000 Ljubljana
Pirsing v ušesu

Mesto pirsinga očistimo in ga označimo. Pirsing (piercing) naredimo z nakitom, ki je shranjen v sterilni kaseti. Deli nakita in nastavka na instrumentu, ki pridejo v stik s kožo, so sterilni in ne pridejo v stik z drugimi osebami.

Ali pirsing (piercing) boli?

Ne? Da? Malo?

Vsak se odzove drugače. Pirsing lahko rahlo “zapeče” ali pa povzroči občutek primerljiv s pikom komarja. Mesto je lahko po prebadanju rahlo boleče, občutljivo in toplo, a občutek hitro mine.

Sam postopek pirsinga je zelo hiter in varen, tudi za ušeska otrok.

Nega po pirsingu

Nega po pirsingu je enostavna. Dvakrat dnevno čiščenje z milom in vodo. Za nego je priporočljiva uporaba Blomdahl robčkov za nego. Po določenem času lahko odstranimo medicinski pirsing in nosimo nakit po želji. Ta čas je lahko sicer nekoliko daljši (tudi 1 leto), saj je potrebno zagotoviti, da je točka pirsinga popolnoma zaceljena.

pirsing v nosu medicinski pirsing v ljubljani - Spa Luna - Kozmetični salon v ljubljani - Dunajska c. 111A, 1000 Ljubljana
Pirsing v nosu

Koža okoli pirsinga (piercinga) je v obdobju celjenja tenka, zato nakit menjavajte nežno in previdno.

Včasih traja celo leto preden se pirsing (piercing) popolnoma zaceli. Koža okoli pirsinga (piercinga) je v obdobju celjenja tenka, zato nakit menjavajte nežno in previdno.

Blomdahl je nakit in metode razvil v sodelovanju z dermatologi. Blomdahl medicinski pirsing je dokazano prijazen do vaše kože in zdravja.

Alergije? V kozmetičnem salonu Spa Luna jim rečemo; ne, hvala!

1 ušesna luknja

 15 min
Ušesna mečica

2 ušesni luknji

 15 min
Ušesna mečica

Komentar

Dodaj odgovor