Nega telesa, anticelulit in druge storitve

124
Nega telesa, masaža, anticelulitni tretma, bodywrap

Anticelulitni tretma po Dr. Spillerju

60 min

Profesionalni in izjemno učinkovit tretma v kozmetičnem salonu Spa Luna. Učinkovito nad problematiko celulita, odvečne maščobe, oslabelosti vezivnega tkiva in zastajanja vode. Nega s katero dosežemo brezhibne, vitke noge in napeto, čvrsto zadnjico. Razgradnja maščobnih celic se intenzivno aktivira, odpravlja se zastajanje vode v tkivu, telo se razstruplja. Pospešuje presnovo.

Postopek nege.

Najprej naredimo piling, nato kožo očistimo s toplimi kompresami. Nadaljujemo z anticelulitno masažo ter nanesemo 2-fazni Body Slimming gel na kritične predele. Nanesemo Slimming gel, ki pospešuje cirkulacijo, kožo intenzivno ogreje in je namenjen za odpravljanje celulita, povijemo v folijo in pustimo delovati 20 min. Tretma zaključimo z anticelulitnim losjonom za telo.

Priporočljiva nega.

Za dosega najbolj intenzivnega in opaznega rezultata je potrebno sam postopek narediti kot intenzivno kuro. Poleg tretmajev v kozmetičnem salonu, dober rezultat spremlja redna nega na domu z izdelki Body Slimming gel in Body Slimming Lotion (uporabimo vsako jutro in večer) kozmetike Dr. Spiller.

Body wrapping po Dr. Spillerju + limfna drenaža

60 min

Nanesemo vam negovalni body slimming gel in body forming losjon ter povijemo s folijo. Za boljši učinek in vnos sestavin v kožo dodamo še limfno drenažo.

Body wrapping “na hitro” po Dr. Spillerju

20 min

Body wrapping na hitro, je postopek ki se naredi v 20-ih minutah. Pridete v udobnih oblačilih. Nanesemo vam negovalni body slimming gel in body forming losjon ter povijemo s folijo, nato pa lahko odhitite na rekreacijo in s tem pospešite delovanje sestavin.

PAKET – 3 tedenska intenzivna kura po Dr. Spillerju

40 min

Paket 3 tedenska intenzivna anticelulitna kura po Dr. Spillerju

Profesionalni in izjemno učinkovit tretma pri problematiki celulita, odvečne maščobe, oslabelosti vezivnega tkiva in zastajanja vode. Nega s katero dosežemo brezhibne, vitke noge in napeto, čvrsto zadnjico. Razgradnja maščobnih celic se intenzivno aktivira, odpravlja se zastajanje vode v tkivu, telo se razstruplja. Pospešuje presnovo.

Priporočljiva nega.

Za dosega najbolj intenzivnega in opaznega rezultata je potrebno sam postopek narediti kot intenzivno kuro. Poleg tretmajev v kozmetičnem salonu, dober rezultat spremlja redna nega na domu z izdelki Body Slimming gel in Body Slimming Lotion (uporabimo vsako jutro in večer) kozmetike Dr. Spiller.

Paket zajema:

 1. OBISK: Piling nog, anticelulitna masaža, Body Slimming Complex faza 1 in 2, Body Slimming gel in Body Forming losjon,   60 min
 2. OBISK: Body Slimming gel in Body Forming losjon ter limfna drenaža,  30 min
 3. OBISK: Body Slimming gel in Body Forming losjon ter limfna drenaža,  30 min
 4. OBISK: Piling nog, anticelulitna masaža,  Body Slimming Complex faza 1 in 2, Body Slimming gel in Body Forming losjon,   30 min
 5. OBISK: Body Slimming gel in Body Forming losjon ter limfna drenaža,  60 min
 6. OBISK: Body Slimming gel in Body Forming losjon ter limfna drenaža,  30 min

Strojna Limfna drenaža 45´

45 min

Strojna limfna drenaža

Strojna limfna drenaža je postopek, ki telo očisti strupov, odpravlja zatekanje nog, zastajanje odvečne vode v telesu, občutek težkih nog, pomaga tudi pri odpravljanju celulita. Limfna drenaža deluje antistresno, izboljša naše počutje, odpravi zabuhlost, zmanjša videz pomarančne kože.

Zakaj limfna drenaža in kaj je limfni sistem?

Današnji način in tempo življenja povzročata telesu velike obremenitve. Način življenja, prehranjevanja, premalo gibanja, premalo pitja tekočine obremenjuje limfni sistem. Obremenjen je z odvečno tekočino, toksini; in ker zaužijemo premalo tekočine, to povzroča upočasnjeno delovanje limfnega sistema, zato se metabolizem upočasni, nastaja več odpadnih snovi, imamo pa manj energije. Limfni sistem je odgovoren za odnašanje odvečne vode, proteinov in nekoristnih snovi iz našega tkiva do krvnega sistema. Hkrati pa je limfni sistem odgovoren za vzdrževanje volumna krvi v obtoku.

Anticelulitna masaža nog

30 min

PAKET – prebudimo telo

60 min

Paket zajema:

 • 1. OBISK: body wrapping po Dr. Spiller-ju + limfna drenaža,  60 min
 • 2. OBISK: anticelulitna masaža,  30 min
 • 3. OBISK: anticelulitna masaža,  30 min
 • 4. OBISK: anticelulitna masaža,  30 min
 • 5. OBISK: nega telesa, razvajanja,  120 min

Kavitacija + limfna drenaža

90 min

Kavitacija – Nekirurška liposukcija

Priljubljen in varen postopek odstranjevanja odvečne telesne maščobe in celulita. Je neboleča, njen učinek je viden takoj in kar je najpomembneje – rezultati so dolgotrajni. Če razmišljate o tem, da je poletje pred vrati, vi pa imate nekaj maščobnih blazinic odveč in bi se jih radi v kratkem času in na varen način znebili, potem je kavitacija gotovo najboljša rešitev za vas. Pred samo terapijo pa vas bomo seznanili z vsem, kar morate vedeti o kavitaciji.

K vsaki stranki pristopamo individualno in se posvetimo njenemu problemu, saj bomo le na tak način resnično lahko dosegli določen cilj.

Nega telesa – Razvajanje

120 min

Z nego bomo razvajali celo telo. Najprej naredimo piling celega telesa, nanesemo oblogo, sledi masaža celega telesa.

Nega telesa

60 min

Pri negi telesa naredimo piling celega telesa, nato sledi nanos obloge.

Čiščenje hrbta

45 min

Pri čiščenju hrbta najprej izvedemo površinsko čiščenje, piling hrbta in nato ogrejemo kožo z vapozonom. Sledi globinsko čiščenje, visoka frekvenca in nanos maske.

Obloga – maska telo

30 min

Piling celega telesa

30 min

Piling – Hrbet ali noge

20 min

Vacuslim 48 – Noge, trebuh, zadnjica

60 min

Vacuslim 48 – Noge, trebuh, zadnjica in roke

60 min

Vacuslim 48 – Noge, trebuh, zadnjica + limfna drenaža

60 min

Nega telesa, masaža, anticelulitni tretma, bodywrap
Masaža

Masaža 90′

90 min

90-minutna masaža zajema masažo celega telesa in obraza.

Masaža 60′

60 min

60-minutna masaža zajema masažo hrbta, nog in rok.

Masaža 45′

45 min

45-minutna masaža zajema masažo hrbta in nog.

Delna masaža

30 min

Masaža zajema masažo hrbta ali masažo nog ali masažo stopal.

Komentar

Dodaj odgovor