Zasebnost in piškotki

Piškotki in uporaba le-teh na spletni strani Kozmetični salon Spa Luna. Izjava o zasebnosti opisuje, kako spletno mesto uporablja informacije in piškotke.

Piškotki so majhni koščki informacij, ki se namestijo na mobilni telefon ali računalnik, ko obiščemo spletno stran. Omogočajo, da delite strani z družabnimi omrežji, kot je Facebook ali Twitter ipd. Skrbniku ponuja orodje za analitiko, da vidi število obiskovalcev, kaj jim je všeč in kaj iščejo.

Funkcijski piškotki
Osnovni piškotki za delovanje spletne strani, ki so sistemskega značaja in jih ni možno onemogočiti. Npr. piškotki, ki si zapomnijo vaše nastavitve piškotkov na spletni strani. Uporabljajo jih vse svetovne spletne strani.

Piškotki družabnih omrežij
Uporablja se jih tako, da lahko uporabite značilno povezavo med spletnim mestom in družabnim omrežjem, kot je na primer deljenje vsebine z gumbom ipd. Nastavitve zasebnost so v tem primeru odvisne od nastavitev zasebnosti, ki ste jih izbrali v teh omrežjih. Npr.: Twitter, Facebook itd.

Statistika
Salon Luna uporablja piškotke za zbiranje statistik, na primer koliko ljudi je obiskalo spletno mesto, kakšno tehnologijo uporabljajo obiskovalci (npr. Windows, Android, Mac), kaj so kliknili itd.

Piškotki za oglaševanje
Piškotki se uporabljajo pri spletnem oglaševanju. Niti lastnik spletne strani Salon Luna, niti oglaševalci ali oglaševalski partnerji ne morejo videti ali zbirati osebnih podatkov iz teh piškotkov. Velja za ponudnike oglasnih pasic, kot so Google AdSense, Httpool itd.

Zbrani podatki

Ko uporabljate kontaktni obrazec ali kupujete v spletni trgovini Salon Luna, vas prosimo le za tiste podatke, ki so nujno potrebni. Podatki, ki so potrebni za izvedbo naročila so; ime in priimek, naslov, telefonska številka, e-poštni naslov in plačilno sredstvo. Iste informacije so potrebne za ustvarjanje računa.

Salon Luna uporablja sejne piškotke za opazovanje navigacije uporabnikov po celotnem spletnem mestu, da bi razumeli, kako se stran uporablja.

Ne uporabljamo piškotkov, ki:

 • Zbirajo osebne podatke brez soglasja.
 • Zbirajo kakršnekoli občutljive informacije.
 • Delijo osebne podatke s tretjimi osebami.
 • Kakorkoli vdirajo v zasebnost uporabnika.

Tretje osebe

Podatkov ne dajemo v najem, ne prodajamo in ne izmenjuje osebnih podatkov z tretjimi osebam/podjetji zunaj pravnih okvirjev. Edine informacije, ki jih posredujemo drugim organizacijam, so tiste, ki pomagajo izpolniti vaše naročilo, na primer obdelava podatkov za preverjanje veljavnosti kreditne kartice, kar je nujno.

Tretje osebe niso pooblaščene za uporabo vaših podatkov iz kakršnega koli drugega razloga, kot izključno za izvajanje pogodbeno dodeljenih funkcij. Razkrivanje osebnih podatkov je upravičeno zgolj v primeru odredbe sodišča.

Kako so podatki uporabljani?

Informacije, zbrane na spletnem mestu se lahko uporabijo na naslednje načine:

 • Za odgovarjanje na vprašanja in poslovno korespondenco.
 • Prilagoditev nakupovalne izkušnje.
 • Ustvarjanje uporabniškega računa na spletni strani in spremljanje naročila.
 • Razporeditev dobave blaga (v primeru fizičnih izdelkov), kupljenega preko spleta.
 • Za obdelavo plačil s kreditno kartico.
 • Zagotovitev promocijske komunikacije, ko oz. če se odločite za prejemanje le-te.
 • Ponudbo izdelkov.
 • Izboljšanje uporabnosti spletnega mesta.

Svojega uporabniškega imena ali gesla ne delite z nikomer.

Varnost podatkov

Naš gostitelj domene ščiti baze podatkov z različnimi fizičnimi, tehničnimi in postopkovnimi ukrepi, ki nepooblaščenim osebam omejujejo dostop do vaših podatkov. Kozmetični salon Spa Luna upošteva vse ustrezne smernice za spoštovanje standardov poslovne etike in politike zaupnosti.

Spletno mesto uporablja tehnologijo SSL (Secure Sockets Layer), zato se URL začne s HTTPS. SSL je elektronski standard za varovanje informacij. SSL tehnologija je razvita tako, da šifrira spletne informacije in nepooblaščenim strankam preprečuje ogled in / ali nalaganje zaščitenih informacij.

Nakup ali vzpostavitev stika s kozmetičnim salonom Spa Luna preko zunanjih povezav
Zunanje strani in/ali iskalniki niso podvržene naši politiki zasebnosti. Vsaka spletna stran ima svoje pogoje poslovanja in svojo politiko zasebnosti.

Povezava na zunanje spletne strani in iz njih
Spletna stran včasih ponuja povezave do drugih spletnih strani. Če izrecno ne rečemo drugače, povezava do drugega spletnega mesta ne pomeni, da je naša spletna stran in/ali lastnik/skrbnik odgovoren za kakršno koli vsebino, niti ne podpiramo vsebine ali pravilnik o zasebnosti zunanjih spletnih mest.

Ko na enem od teh spletnih mest posredujete informacije, je potrebno razumeti, da sprejemate njihovo politiko zasebnosti, zato je pomembno, da pred predložitvijo kakršnih koli informacij preberete pravilnik spletnega mesta.

Promocijska komunikacija
Osebni podatki, ki jih navedete, bodo dodani v bazo strank. V primeru, da ste se za to odločili, lahko prejmete promocijsko e-pošto o objavah, izdajah itd.

Spremembe politike zasebnosti
Ta pravilnik o zasebnosti je objavljen na https://www.salon-luna.com/izjava-o-zasebnosti 7. december 2023.

Lastnik spletne strani si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni izjavo in politiko zasebnosti, vendar vedno v skladu z veljavno zakonodajo.