Nega obraza v Spa Luna

118
nega obraza facial care kozmeticni salon spa luna ljubljana - Spa Luna - Kozmetični salon v ljubljani - Dunajska c. 111A, 1000 Ljubljana

Kraljeva nega obraza

120 min

Pri kraljevi negi obraza se izvajajo površinsko čiščenje kože, piling in globinsko čiščenje; po vaši želji vam oblikujemo obrvi, pobarvamo trepalnice in obrvi ter odstranimo odvečne dlačice na obrazu.

Sledijo nanos seruma, maske (specialna maska) ter masaža obraza. Ker se za kraljevo nego obraza spodobi razvajanje boste deležni 60 min limfne drenaže  in kozarec penine.

Nega obraza Spa Luna

90 min
Nega obraza Spa Luna zajema površinsko čiščenje, piling obraza, globinsko čiščenje, po želji vam uredimo in pobarvamo obrvi in trepalnice ter odstranimo odvečne dlačice. Sledi nanos seruma in maske ter masaža obraza.

Brezplačno svetovanje o negi

30 min

Mini nega – nega na hitro

Se zavedaš, da je skrivnost lepega videza prav v sijoči in negovani kože? Želiš izvedeti, kaj je primerno prav zate? Nič lažjega, naše strokovnjakinje ti bodo na preprost in razumljiv način razložile, kakšna je pravilna nega kože in na kaj moraš biti najbolj pozorna, da bo tvoja koža ostala mladostna in sijoča.

Kratka nega za sprostitev

45 min

Kratka nega je hitra in negovalna, primerna je za vse tipe kož, z njo si osvežimo obraz in mu povrnemo svežino. Nega obsega površinsko čiščenje, piling obraza, serum in masko, zaključimo s sproščujočo masažo obraza, vratu in dekolteja.

nega obraza facial care kozmeticni salon spa luna ljubljana - Spa Luna - Kozmetični salon v ljubljani - Dunajska c. 111A, 1000 Ljubljana

30 min

Nega nam hitro osveži obraz. Izvaja se površinsko čiščenje, piling obraza, serum in masko.

Nega AquaPeel InnoFacial

60 min

Aquapeel InnoFacial je najmočnejši neagresiven tretma, ki omogoča intenzivno nego, globinsko čiščenje, hranjenje in zaščito kože na enem mestu. Postopek aktivno vpliva na različno kožno problematiko istočasno, vključno z aknami, drobnimi gubicami, dehidracijo, hiper-pigmentacijo, neenakomernim tenom in zamašenimi porami.

Pri negi se izvede površinsko čiščenje, po želji vam oblikujemo obrvi. Nato sledi nega s tremi serumi, s katerimi izboljšamo čvrstost, elastičnost in hidratacijo kože.

  • Pink Aging + Co 2 maska
  • Pink Aging + Aquapeel
  • Aquapeel + CO2

CO2 Carboxy terapija

60 min

Terapija ogljikovega diokdida-CO2 ali karboksi-terapija, je čudežni plin, ki je bil razglašen za največji preboj v lepotni industriji od Botoxa dalje in je zdaj na voljo v estetskih klinikah pri obnavljanju telesa.

Keratinsko povečanje trepalnic

60 min

NOUVEAU LASHES – LVL Povečanje naravnih trepalnic

LVL povečanje naravnih trepalnic je neboleč, hiter tretma za povečanje in dvig naravnih trepalnic. Poleg privzdignjenega in naravnega izgleda oči pa s tem tretmajem trepalnice oskrbimo s keratinom, ki jih obnavlja od korena do konic.

Metoda je primerna tudi za stranke s tanjšimi trepalnicami, kot tudi za tiste, ki so pravkar odstranile umetne trepalnice.

Učinek vihanj trepalnic pa je viden kar 6-8 tednov!

Obvezen test pred posegom! Za določanje termina testiranja nas pokličite.

Oblikovanje obrvi + barvanje obrvi in trepalnic

30 min

Oblikovanje + barvanje obrvi

20 min

Barvanje obrvi ali trepalnic

15 min

Oblikovanje obrvi

15 min

Ličenje po negi obraza

15 min

Brezplačno svetovanje o ličenju

30 min

Te zanima ličenje in ne veš, kje in kako začeti? Naroči se na brezplačno svetovanje o uporabi make upa. Naše strokovnjakinje ti bodo zaupale skrivnosti, s pomočjo katerih boš izgledala kot iz škatl

Komentar

Dodaj odgovor